Vi har mer sex när det regnar

Det sämre vädret har haft en stor påverkan på svenskarnas sexliv, när det regnar ökar försäljningen av sexleksaker markant. Sveriges största återförsäljare av Sexleksaker, Vuxen.se rapporterar att försäljningen av sexleksaker ökar med över 35% de dagar det regnar. Vuxen.se fick rekordförsäljning i Juni och såg en uppgång med hela 56% mot föregående år.

Vädret har storbetydelse när svenskarna beställer sina sexleksaker, dagar med regn beställer svenskarna sina vuxenleksaker på dagtid med högtryck på orderingången runt lunchtid, medans soliga dagar så kommer det in flest beställningar mellan klockan 20-23 på kvällen när svenskarna kommer hem efter en långdag ute i solen. Vuxen följer hela tiden meteorologernas väderprognos för att vara redo att ta in extra personal till lagret.

– Att alltid leverera blixtsnabb är en självklarhet för oss, extra viktigt är det så klart när det är dåligt väder och kunden vill ha sitt paket redan nästa dag säger Michael.

Sommarens hetaste sexleksak är Satisfyer Pro 2, en klitorisstimulator som stimulerar henne enbart med tryckvågor, 98/100 kvinnor får multipla orgasmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.