När vårt sexliv är dåligt investerar vi inte i sexleksaker

En undersökning som sexleksaksbutiken Mshop gjort visar att vi köper som mest sexleksaker när vi har ett bra sexliv som vi vill göra ännu bättre. Låt oss en gång för alla döda myten om att det bara är par som har ett trist och fantasilöst sexliv som ”behöver” sexleksaker.

Undersökningen som 607 stycken besvarade, visar att bara 1 av 10 köper sexleksaker för att sexlivet är dåligt. Jämför detta med 9 av 10 som gör det för att göra ett hotta upp sexlivet ännu mer. Enligt Mshops försäljningsstatistik toppar just nu en beröringsfri klitorisvibrator listan över de mest sålda sexleksakerna till par. Strax därefter kommer lite oväntat Den stora fetischboxen, som är en låda med 8 delar för BDSM-älskarna. En penisring som vibrerar har plats nummer tre på försäljningslistan.

Så gör ni en vårstädning i ert förhållande:

Mshops lustexpert Mica Pettersson tipsar om hur ni kan få en nystart i er relation, både med och utan sexleksaker

  • Lämna huset! – Kan ni inte åka iväg på en weekend, så gå ut och ät på ett ställe ni aldrig varit på. Eller besök din partner på jobbet. Att se henne eller honom i en miljö som inte har något att göra med dig kommer ge dig vibbar från när ni var nykära.
  • Fortsätt med postit-lapparna med att göra-listor…  Men lägg också till roliga och romantiska saker. T.ex. massage 20 min, vinlunch på tu man hand eller plocka fram penisringen nästa gång ni har sex osv… Lägg alla lappar i en burk och dra en i veckan.
  • Ändra era rutiner – Brukar ni alltid ha sex på kvällen innan ni somnar? Köp hem ett glidmedel med en härlig smak, överraska din partner och ta initiativet mitt på dagen!

Källa: Mshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.